Chord Kok Koyo Ngene Abot Sanggane

Kok koyok ngene abot sanggane F G C Yen lagi dadi wong ora nduwe Dm G Tak rewangi bendino C Am Nyambut gawe rekoso Dm G C Nanging kayane ra sepiro Int. C Em Kok koyok ngene abot sanggane.


Dx7ar1xpdxd0dm

Berikut ini adalah Happy Asmara – Pacobaning Urip Chord telah disederhanakan.

Chord kok koyo ngene abot sanggane. CHORD Gitar dan Lirik Lagu Pacobaning Urip – Happy Asmara Kok Koyok Ngene Abot Sanggane Berikut ini merupakan chord gitar dan lirik lagu Pacobaning Urip yang dinyanyikan oleh Happy Asmara. Abm Ab C F Em G Am Bb Chords for PACOBANING URIP USMALA with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Pacobaning Urip CHORDS by Vita KDI for GUITAR UKULELE and PIANO.

Yen lagi dadi wong ora nduwe. Kunci Gitar Campursari Vita KDI Pacobaning Urip. CHORDS USED B Dm E F Cm Gm F original no capo intro B D m E F B C m F D m G m B F B F verse 1 B D m Kok koyo ngene abot sanggane E F B Yen lagi dadi wong ora nduwe C m F D m G m Tak rew ngi bendino Pacobaning Urip CHORDS by Vita KDI.

Minggu 11 Juli 2021. TRIBUNMANADOCOID – Berikut ini merupakan chord gitar dan lirik lagu Pacobaning Urip yang dinyanyikan oleh Happy Asmara. F G C yen lagi.

Chord Capo di fret 3 Intro. Kok koyo ngene abot sanggane. C Em tansah nelongso rasane atiku.

Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso. Click Hover to Keys to view chord image Intro C Em F G C Dm G Em Am C G C G C Em kok koyo ngene abot sanggane. C Em Am F G Gm Ab Chords for pacobaning urep ayu edho with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin.

Chordify is your 1 platform for chords. C Em Kok koyok ngene abot sanggane F G C Yen lagi dadi wong ora nduwe Dm G Tak rewangi bendino C Am Nyambut gawe rekoso Dm G C. Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso Nanging kayane ra sepiro.

Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso. F G C yen aku. Kok koyo ngene abot sanggane Yen lagi dadi wong ora nduwe.

Chord originalnya dari B Capo di fret 4 Intro G Bm C D G Am D Bm Em G D G D G Bm kok koyo ngene abot sanggane. Lirik Lagu Pacobaning Urip. Kok koyo ngene abot sanggane.

Em kadang muleh isuk Am kowe lek ngenteni nganti ngantuk C nanging awakmu D tetep setia menunggu. E C Em F G Dm Am D Cm Chords for Abot sanggane nella kharisma with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. Kok koyo ngene abot sanggane.

Dadi wong ora nduwe. Kunci Gitar Happy Asmara Pacobaning Urip Chord Berikut ini adalah Happy Asmara Pacobaning Urip Chord telah disederhanakan. Chord guitar Serempet gudal – Kimcil CHORD.

Chord gitar nella kharisma pacobaning urip C Em Kok koyok ngene abot sanggane. Chord gitar nella kharisma pacobaning urip C EmKok koyok ngene abot sanggane F G CYen lagi dadi wong ora nduwe Dm. Kok koyo ngene abot sanggane Yen lagi dadi wong ora duwe Tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso Nanging kayane ra sepiro tansah nelong.

Am D tak rewangi mbendino Bm Em nyambut gawe rekoso G D G nanging. Dadi wong ora nduwe. Rino klawan wengi aku tansah memuji Memuji marang kersane gusti.

Kok koyo ngene abot sanggane kok seperti ini berat bebannya yen lagi dadi wong ora nduwe. C Em Kok koyok ngene abot sanggane. C penyanyi panggung gede Am kadang mulih esuk Dm kowe le ngenteni nganti ngantuk F nanging awakmu G tetap setia menunggu C sak bendinane.

Serempet gudal – Kimcil intro C Am Dm G AKU. Pacobaning Urip CHORDS by Vita KDI for GUITAR UKULELE and PIANO. C D G yen lagi.

Tansah nelongso rasaning atiku Yen aku kelingan marang sliramu. Kok koyok ngene abot sanggane F G C Yen lagi dadi wong ora nduwe Dm G Tak rewangi bendino C Am Nyambut gawe rekoso Dm G C Nanging kayane ra sepiro. Dm G tak rewangi mbendino Em Am nyambut gawe rekoso C G C nanging.

Bb Dm Gm D F Bb Bb Dm kok koyongene abot sanggane D F Bb yen lagi dadi wong ora ndue D F tak rewangi mbendino Bb Gm nyambut gawe rekoso Bb F Bb F nanging kayane rak sepiro Bb Dm tansah nelongso rasane atiku. Kunci Gitar Happy Asmara Pacobaning Urip. Nanging kayane ra sepiro.

Intro C Em F G C Dm G Em Am C G C G Verse C Em kok koyo ngene abot sanggane. Nanging kayane ra sepiro. Facebook gives people the power.

Wis semono suwene anggonku mikir kowe Tansah agawe bingung atiku. Yen lagi dadi wong ora nduwe. Intro C F G C C kok koyo ngene F malah abot sanggane G dadi penyanyi.

F tak gawe nggo kowe. Kok koyo ngene abot sanggane kok seperti ini berat bebannya yen lagi dadi wong ora nduwe kalau sedang jadi orang tak punya tak rewangi bendino nyambut gawe rekoso ku bela setiap hari bekerja keras nanging kayane ra sepiro tapi dapatnya tidak seberapa. F aku mung dadi ocehmu G mergo atine.

Chord Kunci Gitar Campursari Vita KDI Pacobaning Urip 23 Dec 2017 Intro. G kok koyok ngene C malah abot sanggane D dadi penyanyi G penyanyi panggung gede.

Read more