Chord Ojo Salahke Aku

Ojo salahke aku wes ngelarani atimu Dm G C mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku F G ojo salahke aku tak pilih ninggalne kowe Dm G C wolak walik dunyo kowe keno karmane. F G Ojo salahke aku Em Am Tak pilih ninggalke kowe Dm Wolak walek donyo G C A Kowe keno karma ne.

chord gitar lagu tatu didi kempot the godfather of broken heart3
Chord Gitar Tatu Didi Kempot Dari C Opo Aku Salah Yen Aku Crito Opo Anane Wong Sing Ning Sanding Tribunnews Com Mobile

Wis nglarani atimu Gm C F Mergo kowe wis nggawe.

Chord ojo salahke aku. Outro E F Ojo salahke aku Dm Gm Wes nglarani atimu Cm Mergo kowe wes gawe F B tatu sumpah. E F Ojo salahke aku Dm Gm tak pilih ninggalke kowe. Overtune G A Ojo salahke aku Fm Bm Wes nglarani atimu Em Mergo kowe wes gawe A.

Tak pilih ninggalke kowe Dm G C Wolak walek donyo. Intro Ojo salahke aku. Tak pilih ninggalke kowe.

Ojo salahke aku Cm Fm Tak pilih ninggalke kowe Bm Wolak walek donyo E A F Kowe keno karma ne. C D Ojo salahke aku Bm Em Tak pilih ninggalke kowe Am Wolak walek donyo D G Kowe keno karma ne. F G Ojo salahke aku Em Am Tak pilih ninggalke kowe Dm Wolak walek donyo G C A Kowe keno karma ne.

Ojo salahke aku Cm Fm wes nglarani atimu Bm mergo kowe wes gawe E A tatu sumpah setiaku. D E Ojo salahke aku Cm Fm Tak pilih ninggalke kowe Bm Wolak walek donyo E A Kowe keno karma ne. Ojo Nesu chords by Endank Soekamti.

D E Ojo salahke aku Cm Fm Wes nglarani atimu Bm Mergo kowe wes gawe E A tatu sumpah setiaku. Em Bm Am D Em Reff. Wis nglarani atimu Mergo kowe wis nggawe.

Chord GuyonWaton – Karma Capo Fret 2 C D Ojo salahke aku Bm Em Wes nglarani atimu. Am Gm F G Am G F E 2x Am. Wo oo Em G D Bm-D opo wae njuk di salahke.

Gm C F Wolak walek donyo. Intro F G Em Am Dm G C. Tatu sumpah setiaku A C Am Dm Ojo salahke aku.

G A Fm Bm ojo. D E ojo salahke aku Cm Fm tak pilih ninggalke kowe Bm wolak walek donyo E A F. Chord Gitar Chord dan Lirik Lagu Karma Cokelat.

TRIBUN-VIDEOCOM – Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Karma – Guyon Waton. Overtune E F Ojo salahke aku Dm Gm Wes nglarani atimu Cm. Tak pilih ninggalke kowe Gm C F Wolak walek donyo.

Ojo salahke aku Cm Fm Wes nglarani atimu Bm Mergo kowe wes gawe E A A7 tatu sumpah setiaku D E Ojo salahke aku Cm Fm Tak pilih ninggalke kowe Bm Wolak walek donyo E A A7 Kowe keno karma ne Song. C G Am A. Intro C F G Ojo salahke aku.

G B nek nesu koyo wewe Em G elek banget rupane C G D dikiro aku wedi karo kowe. Website yang berisi kumpulan chord akord kunci gitar mudah dan dasar beserta lirik lagu indonesia maupun mancanegara. Tatu sumpah setiaku F G Em Am Ojo salahke aku.

Ojo salahke aku Em Am Wes nglarani atimu Dm Mergo kowe wes gawe G C Tatu sumpah setiaku F G Ojo salahke aku Em Am Tak pilih ninggalke kowe Dm Wolak – walek donyo G C Kowe keno karmane musik. Ojo salahke aku Dm Gm wis nglarani atimu. 739 views added to favorites 42 times.

Wis nglarani atimu Dm G C Mergo kowe wis nggawe. Am Mergo kowe wes gawe D G tatu sumpah setiaku. Berikut Chord Karma Cokelat Kunci Gitar Dasar dari E Lirik Lagu Sekian Lama Kita Bersama Ternyata Kau Juga.

Ojo salahke aku Cm Fm Tak pilih ninggalke kowe Bm Wolak walek donyo E A F Kowe keno karma ne. Tak pilih ninggalke kowe Wolak walik dunyo. G B uripe di penakke Em G ora mung nesu wae C G D ojo nesu mengko ilang anune.

Chorus Overtune A C Am Dm Ojo salahke aku. F G Em Am Dm G C C7 F G Em Am Dm G C. Cm Mergo kowe wes gawe F B Tatu sumpah setiaku.

D E Cm Fm Bm E A A7 D E Cm Fm Bm E A A E Fm F. C G Am A Uwis cukup leh ku nggawe kowe nangis Dm G C A Uwis cukup leh ku nggawe kowe tetangis Dm G Em A Senadyan ati iki ora tegel. G C tatu sumpah setiaku F G Ojo salahke.

Cm Wolak walik donyo F B kowe keno karma ne. Em Am wis nglarani atimu Dm Mergo kowe wis nggawe. Am C Sing usah riko katik G Am ngaling-ngaling maning.

Leh ku nggawe kowe nangis Uwis cukup. Ojo salahke aku Em Am Wes nglarani atimu Dm Mergo kowe wes gawe G C Tatu sumpah setiaku F G Ojo salahke aku Em Am Tak pilih ninggalke kowe Dm Wolak – walek donyo G C Kowe keno karmane musik. Cm Wolak walik donyo F Gm.

D E Ojo salahke aku Cm Fm Wes nglarani atimu. D E Cm Fm Bm E A. Tatu sumpah setiaku Ojo salahke aku.

Chord Gitar dan Lirik Lagu Karma Guyon Waton. Leh ku nggawe kowe tetangis Senadyan ati iki ora tegel ndelokne Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe. Opo aku kurang gati C Am Em opo aku kurang sayang Am Em katone tresnomu ngambang Bm Em katone atimu bimbang Em sing tak jaluk mung ngertine C Am Em yen tresnoku mung karo kowe Am Em ora ono liyane Bm Em ning atiku mung ono kowe interlude.

Gm C Am Dm Wolak walek donyo.

97f9e6fe62d2d6f7383fbff8f3a1f48a
Chord Gitar Aku Mau Once

1249143746
Lirik Dan Chord Gitar Lagu Jawa Aku Ra Mundur Oleh Syahiba Saufa Jurnal Medan

kunci chord gitar dan lirik lagu aku ra mundur tepung kanji syahiba saufa
Chord Gitar Syahiba Saufa Aku Ra Mundur Tepung Kanji Tribun Manado

c04f660bf5a6a603c2fe30cd5ec1ff7b
Pin Di Chord Gitar

chord ukulele lagu guyonwaton
Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Karma Guyon Waton Ojo Salahke Aku Wes Nglarani Atimu Tribun Solo

422818605
Lirik Dan Chord Cerito Loro Happy Asmara Aku Ra Butuh Tresnomu Kabeh Kuwi Mung Palsu Portal Probolinggo

chord ora iso mulih didi kempot kunci gitar dasar dari c lirik lagu mak bapak aku ra biso mulih
Chord Ora Iso Mulih Didi Kempot Kunci Gitar Dasar Dari C Lirik Lagu Mak Bapak Aku Ra Biso Mulih Tribun Manado

c6f81f302ee7e4b87a555cbd0d26945c
Chord Iso Iso Mundur Nyesel Aku Wes Tau Sayang Karo Kowe Ternyata Aku Salah Besar Menilai Wong Koyok Kowe Yen Mengkono Ca Mumford Mumford Sons Ukulele Chords

d22d3e879feddb2e410bb195745e714b
Pin Di S