Chord Gitar Ombak Segoro

C Am nggawe ademe atiku. Am tembang kangen ku iki F G dewi asmoro tulung omongno Am aku isih ngenteni Am G ombak segorooo.


Chord Kunci Gitar Dan Lirik Lagu Sayang 2 Nella Kharisma Coba Rungokno Tembang Kangenku Iki Tribun Solo

Dm G silire angin sing keroso.

Chord gitar ombak segoro. Am tembang kangen ku iki F G dewi asmoro tulung omongno Am aku isih ngenteni Am G ombak segorooo. Semoga bermanfaat dan dapat memudahkan anda dalam bermain gitar. Cm G C Cm Cm G C Cm Cm binarung sworo angin A lan jemblegur ombak segoro.

G Cm sepiku ku melayang ngamboro. Am F keroso kedudut. Linarung iline ombak segoro.

Jagad Tresno CHORDS by Vita Alvia for GUITAR UKULELE and PIANO. Create and get 5 IQ. Capo di fret 5 Intro C G Am Em F G Am Am G cobo rungoknooo.

G Am kok sajak ngelingake F G nambahi kangenku soyo gedi Am-EG-G nganti kepati-pati. G Eb F Ebm Ab A Bb E Gb Db B Em D Gbm C Chords for VIDEO JELAS Ombak Segoro Kidul Mengulung – Gulung BESAR SEKALI PENGUNJUNG PANIK with song key BPM capo transposer play along with guitar piano ukulele mandolin. C pancer cengkrong hutan mangrow Em karang gandu.

C Am tak aras pipimu. F Am sliramu kang tansah tak tresno. Cm ning angin tak titipne.

CHORDS USED Bm G C A Em no capo intro Bm G C Bm Bm G C Bm verse 1 Bm Binarung sworo angin A Lan jemblegur ombak segoro Em G Ngelingake sliramu kang Bm Tansah tak tresno verse 2 Bm Lintang semburat ing tawang A Ning langit sinare gumebyar Em Ngancani sepiku G Bm Ku melayang ngamboro instrumental Jagad Tresno CHORDS. Kunci Gitar Jalur Bebas Channel – Kuciwo Chord Capo fret 4 Intro C Em Am F Fm C Dm G C G Verse C Em Am sawangen kae. Nella Kharisma Sayang 2 Chord Capo di fret 5 Intro C G Am Em F G Am Am G cobo rungoknooo.

F G Nambahi kangenku soyo gedhi Am Nganti kepati-pati Reff C Andaikan sayangku saiki G isih ono neng kene Am Em Kita akan selalu memadu cinta F G Bungah ing atiku sedih ing atiku Am Hanya dalam mimpi. Intro C G Am Em F G Am Verse 1 Am G Cobo rungokno. C Rino lan wengi G Moto iki angel di aremake Am Mung lam lamat Em Esem lan manismu F Kapan.

Am lintang semburat ing tawang G ning langit sinare gumebyar Dm ngancani. Am Kok sajak ngelengake F G Nambahi kangenku soyo gedi Am Nganti kepati pati. Am kok sajak ngelingake F G nambahi kangenku soyo gedi Am nganti kepati pati.

Am Em ati wes kadung demen F C ojo di gawe loro Dm Am welas hang sun duweni F E yo mung kanggo riko. Koyo dene ombak segoro Em hang seng gelem meneng anteng Am G Semono ugo yo atinisun Am Em Semono ugo yo atinisun Reff Em Masio tah mung sedelo Am Riko sambang isun wes lego Em Am Paribasane mung sak klerepan Am D Keneng sun goh D Em Tombo kangene ati. Cm kowe ojo ngaleh-ngaleh A B tetepo.

Am Em mulo aran wong kangen F C koyo ombak ring segoro Dm Am pasang surute asmoro F E sing ono hang ngiro. Cm lintang semburat ing tawang A ning langit sinare gumebyar Fm ngancani. Kunci Gitar Niken Salindry – Jagat Tresno.

There is no strumming pattern for this song yet. F G C nambahi. Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Jagad Tresno – Prigel Pangayu Intro Bm G C Bm Bm G C Bm Verse 1 Bm Binarung sworo angin A Lan jemblegur ombak segoro Em G Ngelingake sliramu kang Bm Tansah tak tresno.

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Sancang – Yayan Jatnika. Am kok sajak ngelingake F G nambahi kangenku soyo gedi Am nganti kepati pati. Original chord dari Gm Intro.

Am F Bb Am Am F Bb Am Am binarung sworo angin G lan jemblegur ombak segoro. Capo di fret 3 Intro. Cm yo marang sliramu A B E sayangku.

E ombak segoro B ra iso ngukur gedine tresnoku. Ombak ning segoro F Fm C sing dadi saksi nalikane ngikat janji Dm G C Am kowe lan aku urip bareng selawase Dm G C nganti rogo iki ra ono nyawane. F G C kairing suworo tembang tresno.

G Cm sliramu kang tansah tak tresno. Kunci Gitar Nella Kharisma – Sayang 2. Berikut informasi lirik lagu Chord gitar om wawes – atiku jembar koyo segoro AJKS mudah.

-F C andaikan sayangku saiki G isih ono ning kene Am Em kita akan selalu memadu cinta F bungah ing atiku G sepi ing atiku Am-EG-G hanya dalam mimpi. E ombak segoro B ra iso ngukur gedine tresnoku. 2014520 OST Ombak Rindu Chord Am Dm G C Dm F Dm Em Am Dm Tuhan tolong lembutkan hati dia G C Untuk terima ku seadanya Dm Kerna ku tak sanggup F Kerna ku tak mampu Dm E Hidup tanpa dia di sisi ku Am Dm Tuhan aku tahu banyak dosa ku G C Hanya ingat Kamu kala duka ku Dm F Namun hanya Kamu.

C Rino lan wengi moto iki G. Cm A gedene roso tresno Fm sepi tanpo sliramu. G AmKok sajak ngelingake.

CHORDS USED C G Am Em F Dm Intro C G Am Em F Em Dm G C G Am Em F Em Dm G C G Verse C G Kutho pacitan Am Em ninggalake kenangan F Em nalikane nyanding sliramu Dm G neng ngisor rembulan C G Sak jroning ati durung biso Am Em lali marang sliramu F Em gedhene roso tresno Dm G C koyo ombak segoro Int C Reff Em F Ora biso lali esemmu ning banyu tibo Dm G. Am Tembang kangenku iki F G Dewi asmoro tulung omongno Am Aku isih ngenteni Am G Ombak segoro. Cm G C Cm Reff.

Am Kok sajak ngelengake F G Nambahi kangenku soyo gedi Am Nganti kepati pati reff C Andaikan sayangku sakiki G Iseh ono neng kene Am Em Kita akan slalu memadu cinta F Bungahing atiku G Am Sedihing atiku. E gede tresnoku B marang sliramu ora ono ukure. Dm G tak gandeng tanganmu.

Ombak segoro. Intro Bm G C Bm Bm G C Bm verse 1 Bm Binarung sworo angin A Lan jemblegur ombak segoro Em G Ngelingake sliramu kang Bm Tansah tak tresno verse 2 Bm Lintang semburat ing tawang A Ning langit sinare gumebyar Em Ngancani sepiku G Bm Ku melayang ngamboro instrumental Bm G C Bm chorus Bm Ning angin tak titipne A Gedine roso tresno Em Sepi tanpo sliramu G Koyo. G koyo godong garing A.


Lirik Chord Sayang 2 Lirik Chord Musik


Lirik Lagu Via Vallen Sayang 2


Kunci Gitar Sayang 2


Lirik Dan Chord Nella Kharisma Sayang 2


Chord Gitar Lagu Banyuwangi Juni 2017


Kunci Gitar Sayang 2 Versi Hanya Kunci Gitar Biasa Facebook


Ombak Segoro Kok Sajak Ngelingake Sayang 2 Chord Lirik Cover Ukulele Feri Sn Youtube


Lirik Lagu Sayang 2 Yang Dipopulerkan Oleh Nella Kharisma Sonora Id


Chord Gitar Dan Lirik Lagu Sayang 2 Nella Kharisma Andaikan Sayangku Sak Iki Iseh Ono Neng Kene Tribun Jatim